Tennisvereniging Mallumse Molen

Eibergen, daar moet je gespeeld hebben!

20180518 Uitnodiging Kennismaking Smashcourt blz 1

Update toekomst Tennisvereniging Mallumse Molen

Op 20 maart is een informatieavond geweest, waar interactief werd ingegaan op de toekomst van onze vereniging. De afgelopen 2 jaar is dit een terugkerend thema, omdat het ledenaantal al veel jaren een terugloop (gemiddeld -5%) kent. Door dit teruglopende ledenaantal gaan we ook financieel de pijn hiervan voelen en teren we in op eigen vermogen. Vanuit de volgende speerpunten willen we als bestuur en klankbordgroep samen met al onze leden, de negatieve spiraal doorbreken en er weer een gezellige en opbouwende vereniging van maken:

  • Ontwikkeling park
  • Organisatie
  • Communicatie

Een optimaal samenspel tussen deze speerpunten kan er voor zorgen dat we de positieve lijn weer te pakken krijgen.
Omdat we niet willen blijven praten, hebben we 2 werkgroepen gevormd met als doel concreet acties te ondernemen; Het betreft de werkgroepen “Baankeuze” en “Organisatie & Communicatie”.

De laatste werkgroep wordt door Paul Jonker aangevuld met Karin Konniger, Dinant Saaltink, Toon van de Sandt en Anja Schreurs gevormd en zal binnenkort samen komen.
De werkgroep Baankeuze is inmiddels een aantal keer bij elkaar geweest en werkt stap voor stap toe naar de keuze voor vervanging van de toplaag. Om goed overwogen te kunnen bepalen wanneer de banen uiterlijk vervangen moeten worden, wordt er aanvullend advies bij de KNLTB en leverancier Antea ingewonnen. Om die reden kan het feitelijke beslismoment niet eerder dan in de tweede helft van 2018 plaats vinden, maar we streven ernaar vaart te maken gezien het belang voor ons als vereniging.

Uitnodiging

Graag willen we alle leden de gelegenheid bieden om kennis te maken met een alternatieve toplaag Smashcourt. Zondagmiddag 27 mei a.s. van 13-15u zijn de tennisbanen van T.V. Rekken gereserveerd voor alle leden van onze vereniging, om zelf te ervaren wat de speeleigenschappen zijn van Smashcourt. In Rekken heeft men Smashcourt als toplaag. Erik Kleinluchtenbeld en Jord klein Gunnewiek zijn aanwezig om advies te geven en specifieke speeleigenschappen te bespreken. Deze kennismakingsclinic wordt speciaal georganiseerd voor alle leden, die nog nooit op smashcourt hebben gespeeld en/of graag mee willen denken in de keuze voor onze vereniging. Dit is dus dé kans om een mening te vormen en met elkaar te discussiëren over de voor en nadelen. Ben je niet in de gelegenheid op 27 mei te komen, dan is er in overleg met Jeroen Bennink zeker een mogelijkheid om een ander moment deze ondergrond te testen.

Het doel van bovenstaande is om in de loop van dit jaar tot besluitvorming te komen met welke toplaag we als vereniging verder willen. Als werkgroep streven we naar het concreet maken van een totaal duurzaam investeringsplan voor een upgrade van ons park, zodat een investering in lijn ligt met de toekomstvisie.

Wij vinden het erg belangrijk dat alle leden een goed onderbouwde keuze kunnen maken. Het is dan ook ieders eigen verantwoordelijkheid om zijn of haar stem te onderbouwen met praktijkervaring.

Als je aanwezig wilt zijn op deze tennis clinic Smashcourt, meld je dan aan bij Jeroen Bennink:  of 06-31901714.

Sportieve groeten,

Werkgroep Baankeuze – Parkontwikkeling
Marco van der Woude
Maike klein Gunnewiek
Erik Kleinluchtenbeld
Bennie Olthof
Jeroen Bennink

Activiteitenkalender

November 2018
M D W D V Z Z
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Sponsors

Eet-Feestcafé de Klok

Logo AssurantiekantoorWormgoor

AssurantiekantoorWormgoor