Tennisvereniging Mallumse Molen

Eibergen, daar moet je gespeeld hebben!

Tennis is leuk, gezellig en goed voor je.............. en een fantastische sport.

Bij TV Mallumse Molen vinden we het belangrijk dat je plezier hebt in het tennisspel en dat ook behoudt! Daarom zijn er voor junioren en jong-senioren t/m 21 jaar verschillende trainingsmogelijkheden.


Kids die voor het eerst gaan tennissen en gelijk beginnen op een groot veld, verliezen snel hun interesse. TV Mallumse Molen vindt dat beginnende kids het tennissen op een toffe manier kunnen leren, want tennis is fun! Daarom wordt er een training gegeven, speciaal voor díe kids die het eerste jaar tennisles hebben. Natuurlijk mag je eerst 3 keer een proefles meedraaien om te kijken of ook jij tennis fun vindt! Klik hier voor meer informatie over trainers, lestijden en kosten.


Kun je al goed met een tennisracket overweg en tennis je al langer dan 1 jaar? Dan is de clubtraining misschien wel wat voor jou! De clubtraining is bedoeld voor junioren en jong-senioren, die overwegend recreatief wilen tennissen. Klik hier voor meer informatie over trainers, lestijden en kosten.


  • Inschrijven?

Aanmeldformulier lidmaatschap en/of tennislessen Junioren en Jongsenioren


  • Afmelden tennisles?

Wilt u uw zoon/dochter afmelden voor de tennislessen dan kunt u voor 31 mei een e-mail sturen naar . Tussentijds afmelden voor de tennislessen is niet mogelijk.
Mocht u uw kind ook willen afmelden als lid van onze tennisvereniging, dan kan dat middels het volgende formulier:
Opzeggen lidmaatschap (dient te geschieden voor 1 december).

 

Activiteitenkalender

November 2018
M D W D V Z Z
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Sponsors

Eet-Feestcafé de Klok

Logo AssurantiekantoorWormgoor

AssurantiekantoorWormgoor