Tennisvereniging Mallumse Molen

Eibergen, daar moet je gespeeld hebben!

TV Mallumse Molen stimuleert de jeugd om dat wat je leert tijdens de trainingen ook in de praktijk te brengen. Dit kan door mee te doen aan de competitie, maar bijvoorbeeld ook door mee te spelen in jeugdtoernooien. Hieronder vind je een korte uitleg over welke toernooien er zijn.

  • Voor de allerjongsten zijn er de minitoernooien: er wordt gespeeld op een klein veld met aangepaste ballen en spelregels.
  • Is het kleine veld te makkelijk voor je, maar lukt het nog niet om op een hele baan te spelen? Kies dan voor een driekwarttoernooi: er wordt gespeeld op een driekwart veld met aangepaste ballen en spelregels.
  • Toe aan het grote veld? Dan kun je meedoen aan een open jeugdtoernooi. Er wordt gespeeld op een groot veld met ballen en spelregels. Deze toernooien zijn bedoeld voor kinderen t/m 17 jaar.

Ben je prestatief ingesteld en wil je punten verdienen voor de jeugdranglijst? Dan kun je ook meedoen aan jeugdranglijsttoernooien. Er wordt gespeeld in 3 leeftijdsgroepen: t/m 12 jaar, t/m 14 jaar en t/m 16 jaar. Deze toernooien zijn weer onderverdeeld in 5 categorieën, namelijk JRT*, JRT**, JRT***, JRT*** en JRT*****. Als je nog geen of nog niet zoveel punten voor de jeugdranglijst verdiend hebt, kun je het beste beginnen met het spelen van JRT* om je eerste punten voor de ranglijst halen. Met ingang van 1 oktober heeft de KNLTB de opzet voor jeugdranglijsttoernooien aangepast. Klik hier voor meer informatie over de veranderingen.

Wil je meer informatie over hoe je kunt zoeken naar en inschrijven voor een jeugdranglijsttoernooi bij jou in de buurt of wil je meer informatie over de jeugdranglijst? Kijk dan op www.knltb.nl bij het kopje wedstrijdtennis en klik op jeugd.

Inschrijven voor en zoeken naar een open jeugdtoernooi kun je doen via www.toernooi.nl.

Activiteitenkalender

November 2018
M D W D V Z Z
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Sponsors

Eet-Feestcafé de Klok

Logo AssurantiekantoorWormgoor

AssurantiekantoorWormgoor