Tennisvereniging Mallumse Molen

Eibergen, daar moet je gespeeld hebben!

De basisingrediënten: 44 kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar, 1 trainer, 6 hulptrainers en veel ouders die vrijwillig helpen.
De aftrap vond op donderdag 21 augustus plaats op het tennispark in Eibergen. En de twee dagen erna waren we te gast in Borculo en Ruurlo.
De ochtenden stonden in het teken van tennis: tennistraining, conditietraining maar ook tennisgerelateerde spelletjes.
De middagen werden heel verschillend ingevuld. Van kanovaren tot buikschuifbaan, van een freerunning-parcours tot het opleuken van petjes. Voor ieder wat wils.
Dit jaar kon de oudste kinderen overnachten in de nacht van vrijdag op zaterdag. Wat een succes! Zeker voor herhaling vatbaar.
Voor het eerst in het 12-jarig bestaan liet het weer ons een klein beetje in de steek. Maar het is mooi om te zien dat het voor de kinderen niets uit maakt. Ondanks de regen werd er vrolijk getennist en de buikschuifbaan werd veelvuldig gebruikt.
We kunnen terugkijken op 3 mooie tennisdagkamp-dagen. Op naar 2015!
 
Voor een impressie van de drie dagen verwijzen wij u naar de foto's, klik hier. 
 
Langs deze weg bedanken we Erik, Stef, Tom, Marc, Maike, Elwin, Lotte, Fleur en alle ouders die hebben geholpen tijdens deze dagen.
Want zonder deze vrijwilligers geen tennisdagkamp.

De organisatie
Gerlien de Haan (TV Ruurlo)
Marian Schepers (ABT De Wildbaan Borculo)
Jolanda Menneken (TV Mallumse Molen)

Op vrijdagmiddag en -avond 29 november was er wederom een gezamenlijk trainingsmoment. Normaliter trainen alle leeftijdsgroepen dan samen van 17.00 tot 19.00 uur. Maar omdat we voor de oudere jeugd een avondactiviteit hadden gepland, werd besloten om de oudste jeugd op de buitenbanen te laten trainen om daarna vervolgens de activiteit in de kantine te laten plaatsvinden. De jongste jeugd bleef binnen in de hal. Onder de bezielende leiding van Tom werd een super leuk circuit afgelegd! Vol enthousiasme werden de specifieke oefeningen afgelegd, tot dat……er ineens een zwarte piet tevoorschijn kwam! De leuke activiteiten waren ineens een stuk minder belangrijker. Het verzamelen van pepernoten en snoep des te meer! Tijd voor een pauze dus. Nadat iedereen flink wat pepernoten en snoep had weggewerkt in combinatie met de nodige ranja, werd het circuit hervat. Daarna ging iedereen met een geslaagd gevoel naar huis! Inclusief de JC-ers die in de hal waren om de activiteit te begeleiden. Bedankt Tom, Daphne en Linda!

Ondertussen werd de gezellige activiteit voor de oudere jeugd voorbereid in de kantine door de overige JC-ers (Marjon, Maike, Jolanda) en met hulp van Pascal Schenk en Ronald Menneken. Na de vrijdagmiddagtraining ging de oudste jeugd vanaf 19 uur van start met een supermuzikale avond. Zo waren er prijzen te verdelen voor de nieuwe ‘Voice of TVMM’ en ‘Welk talent kan in een band’. De volgende teams deden mee:

1. Billy Shakers (Fleur, Lotte & Anathalie)
2. De aardappels (Stag, Mart en Henk)
3. De sissende runderstukjes (Maarten, Wout & Thomas)
4. Jeesee all the weey (Paul, Jolanda & Marjon)
5. Band zonder naam (Ronald, Daphne, Maike & Tom)

Omdat het natuurlijk best eng is om te zingen voor een groot publiek durfde niet iedereen het aan om ook daadwerkelijk te zingen (karaoke). Deze spelers vormden echter het publiek resp. jury en moedigden de zingende teams goed aan. Met een drankje en hapje erbij vermaakte het publiek zich opperbest. Ondanks de prachtige vocale klanken van de JC-leden was de jury (Liz, Lieke en Ramon) van mening dat de Billy Shakers (Lotte, Fleur en Anathalie) het beste zongen (klankkleur, meerstemmigheid etc.). Billy Shakers gefeliciteerd!

De 'welk talent kan in een band' wedstrijd werd gespeeld door tegen elkaar het spel ‘Guitar Hero’ te spelen op de Wii. Niemand van de aanwezigen kende dit spel dus dat maakte het extra leuk en lastig. Maarten, Wout, Thomas, Stag, Mart, Fleur en Lotte en namens de JC Tom, Paul, Ronald, Jolanda en Marjon deden hun uiterste best. Waar de JC-leden het niet echt onder de knie kregen maakten de spelers grote muzikale sprongen! De scores vlogen omhoog en na een spannende strijd bleek dat Thomas de ware ‘Guitar Hero’ is. Mart volgde op de voet. Thomas en Mart gefeliciteerd!

Activiteitenkalender

December 2018
M D W D V Z Z
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Sponsors

Eet-Feestcafé de Klok

Logo AssurantiekantoorWormgoor

AssurantiekantoorWormgoor